Horse Fever

Klop de bookmaker met je voorspellingstalent ... of saboteer gewoon de tegenstand
Algemeen - Spelverloop - Beoordeling - Voordelen & Nadelen - Foto's - Documenten - Tips - Reacties

Uitgever: CranioCreations
Ontwerper: Lorenzo Silva, Lorenzo Tucci Sorrentino
Jaar van uitgifte: 2009

Horse Fever is een spel over weddenschappen op paardenrennen met de nodige dosis bedrog. Het spel speelt zich af in de Verenigde Staten in de jaren 30, waar alleen de rijkste in staat was om de beste gokker aller tijden te worden.

Voordat een afgesproken aantal ronden zijn gespeeld zullen 2 tot 5 spelers - die zich uitgeven voor rijke Amerikanen - de meest punten moeten scoren. Punten kan je verdienen door correct te voorspellen welk paard de race zal winnen of bij de eerste 3 zal eindigen. Geld is alleen belangrijk omdat het je in staat stelt om assistenten in dienst te nemen, de paarden te saboteren (of te helpen) en renstallen over te nemen die je dan kan beïnvloeden. Je hebt het al door: Als je als winnaar uit de strijd wil komen moet je bereid zijn om eens lekker vals te spelen om zo je geld te laten aangroeien of net alles kwijt te spelen. Maar geen nood, want als je alles kwijt bent kan je nog steeds naar de maffia stappen voor een kleine lening. Ze zullen je met plezier verder helpen.

Als je het spel aanschaft zal je merken dat je ook de trotse eigenaar bent van een audio CD met de originele Horse Fever Soundtrack (inderdaad, tegenwoordig komen er ook spellen met geluid op de markt).

Kenmerken:
Dobbelen - Meer
Geheime opdracht - Meer
Kansberekening - Meer
Bordspel - Meer
Racen - Meer
Dieren - Meer
Kaartgedreven - Meer

Dit spel wordt te koop aangeboden bij Spelshop

Naar speloverzicht


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken