Oorspronkelijk was het mijn doelstelling om van al de spellen in mijn bezit een korte bespreking te maken en deze op het internet te plaatsen. Zo was het mogelijk dat vrienden waarmee we spellen speelden al eens alles konden overlopen en nagaan wat ze wilden spelen. Ook als we op spellenweekend gingen was dit de ideale manier om te selecteren wat ze wilden dat ik meenam. Tijdens het aanmaken van de website dacht ik "Waarom dit niet opengooien en delen met de hele internetgemeenschap?" en dit gebeurde dan ook.

Spelbesprekingen

Via Spelwereld kan iedereen dus een bespreking terugvinden van diverse spellen en ook mijn persoonlijke mening over de spellen erop nalezen. Ik wil hierbij wel benadrukken dat ik zeker niet voor iedereen kan spreken. Mijn favoriete spellen zullen niet de favoriete spellen van iedereen zijn en een spel dat voor mij onuitstaanbaar is kan voor jou een topper zijn. Alhoewel dat ik de besprekingen een beetje objectief wil houden moet je steeds in je achterhoofd houden dat ik niet de absolute waarheid verkondig. Hopelijk kan jij je toch een beetje vinden in mijn visie.
Ga naar speloverzicht

Nieuws

Ook zal ik proberen om je via Spelwereld op de hoogte te houden van interessante releases en nieuws over evenementen dankzij ons nieuwsitemsysteem. Ook zijn we bereikbaar via RSS. We willen ook organisatoren van evenementen en eigenaars van spellenclubs de mogelijkheid geven om langs deze weg hun nieuws te verspreiden. Als je dus bijvoorbeeld een grote meespeeldag wil organiseren voor je spellenclub en je wil dit wat in de kijker plaatsen moet je zeker contact opnemen zodat we je hierbij kunnen helpen.
Ga naar nieuwpagina

Kopen en verkopen

Aangezien we ook weten dat iedereen wel eens interesse heeft om een spel te verkopen of te kopen hebben we ook een markt voorzien op onze website. Hier kan je jouw spellen te koop aanbieden en ook verkopers contacteren. Om gebruik te maken van de markt moet je jezelf wel eerst even registreren.
Ga naar markt

Terug


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken