Het door jou geselecteerde nieuwsbericht:

Ticket to Ride Nederland

Het gerucht bestond al een tijdje, maar vanaf eind oktober kunnen we ook Ticket to Ride spelen op de kaart van Nederland. De kaart komt niet uit als een zelfstandig spel, maar als Map Collection 4. Je dient dus over een Ticket to Ride (of Ticket to Ride Europe) spel te beschikken zodat je wat materiaal kan recycleren.

De kaart van Nederland komt met nieuwe regels, waarbij tolbruggen centraal zullen staan. De meeste routes zijn dubbele routes. De eerste speler die hier een route legt, betaalt een tol-token aan de bank. De speler die de tweede route in beslag wil nemen betaalt een tol-token aan de eerste speler. Op het einde kan je bonuspunten scoren met de tol-tokens die je in je bezit hebt.

De kaart is speelbaar met 2 tot 5 spelers en je krijgt ook 44 bestemmingskaartjes en natuurlijk de tol-tokens. De treinkaarten en treintjes zelf haal je uit een basisdoos.

Alhoewel de eerste trein op het Europese vasteland in Belgiä te bewonderen was, moeten de Belgen toch nog wachten op hun eigen Ticket to Ride kaart. Misschien in 2035 aangezien het dan precies 200 jaar geleden is dat de eerste trein de trip van Brussel naar Mechelen maakte. Days of Wonder, noteer dit al maar in jullie agenda!!!

Publicatiedatum: 17-09-2013 12:22

Naar nieuwspagina


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken