Het door jou geselecteerde nieuwsbericht:

Releases 999 Games

999 plant in het voorjaar en de zomer nog verschillende releases.

Op korte termijn mogen we Brieven uit Whitechapel verwachten. Een vertaling van het uitstekende Letters from Whitechapel dat enkele jaren geleden het dachlicht zag en momenteel niet meer te verkrijgen is. In Brieven uit Whitechapel speelt iemand Jack the Ripper, die uit de handen van de samenwerkende detectives moet blijven. In opzet dus identiek hetzelfde als Scotland Yard, maar naar mijn mening 10 keer beter uitgewerkt. Doet Scotland Yard je met nostalgie terugdenken aan het verleden? Laat het spel in de kast liggen en rep je binnen enkele weken naar de winkel voor een exemplaar van Brieven uit Whitechapel, je gaat het je niet beklagen.

Verder zou Targi tegen mei moeten uitkomen. Een spel voor 2 spelers waarbij je een Tuareg stam zo rijk en welvarend mogelijk probeert te maken. Ook staat er rond deze periode een uitbreiding voor Het Dorp en Dominion gepland.

Tegen de zomer zou Love Letter beschikbaar moeten zijn. Een simpel klein kaartspelletje met een hoge verslavingsfactor. Je moet jouw liefdesbrief bij de prinses proberen te krijgen en de brieven van je tegenspelers proberen te onderscheppen. Het is een spel waarbij deductie en risico management een belangrijke rol spelen. De beurten zijn vrij kort. Je trekt een kaart en speelt een kaart. Het spel zal spijtig genoeg (voor diegene die eens iets anders willen) in een gewoon doosje worden uitgebracht en niet in het stoffen zakje zoals de versie van AEG die nu reeds verkrijgbaar is (http://www.spelshop.be/love-letter.html.

Verder komt er nog een setje met nieuwe karakters voor Weerwolven van Wakkerdam en Boabab (nog niet duidelijk wat deze titel zal inhouden, maar hij zit in het kinderassortiment).

Vermoedelijk zal er nog wel een verrassing in de releaselijst sluipen en voegen ze nog wel een extra release aan deze lijst toe, maar voorlopig moeten we het hiermee doen. Zoals je misschien al hebt begrepen zijn Brieven uit Whitechapel en Love Letter mijn aanraders.

Publicatiedatum: 15-04-2013 13:42

Naar nieuwspagina


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken