Het door jou geselecteerde nieuwsbericht:

Hoogspanning wint Nederlandse Spellenprijs

Voor diegene die er nog aan zouden twijfelen is het nog maar eens bewezen. Funkenschlag van Friedemann Friese is na 6 jaar nog steeds razend populair. Zijn nederlandstalige broertje Hoogspanning (999 Games) heeft namelijk de Nederlandse Spellenprijs gewonnen. Van de 743 spellenliefhebbers die hun stem hebben uitgebracht verscheen het spel maar liefst in 34% van de gevallen op het stembiljet.

Voor diegene die het spel nog niet kunnen een korte voorstelling. In Hoogspanning neem je de leiding van een energiebedrijf. Je koopt elektriciteitscentrales en de benodigde grondstoffen aan en je bouwt een netwerk van elektriciteitsleidingen. Je probeert door een goede mix van centrales en een netwerk geld te verdienen om je bedrijf steeds verder te laten groeien om jezelf te kronen tot belangrijkste energiecentrale van het land. Momenteel is er ook een uitbreiding van dit spel beschikbaar zodat je de stroom kan leveren in de Benelux.

De tweede plaats in deze prestigieuze wedstrijd ging naar mijn persoonlijke favoriet Vasco Da Gama (999 Games) en de derde plaats was voor Tobago (The Game Master). Het rijtje wordt afgemaakt door Stoom, Brass, Roll Through the Ages, Dixit en Fresco.

Publicatiedatum: 13-10-2010 09:38

Naar nieuwspagina


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken