Het door jou geselecteerde nieuwsbericht:

Era of Inventions - Quined Games

Quined games zal in Essen de zevende master print uitbrengen. Deze is ontwikkeld door de Nederlanders Anthony Daamen en Hans Janssens en krijgt de naam Era of Inventions.

Je kruipt in de huid van Alexander Graham Bell, Karl Benz, de gebroeders Wright en andere grote uitvinders van de industriële revolutie en beleeft deze tijd opnieuw. De kassa, de naaimachine, de typemachine, de telefoon, de grammofoon, de fotocamera, de auto, de stoomtrein en het vliegtuig worden in Inventions opnieuw uitgevonden en jij hebt de kans om deze uitvindingen te ontwikkelen en te demonstreren op een grote internationale tentoonstelling, op de markt te brengen en te patenteren.

In werkelijkheid zijn deze uitvindingen gedurende de tweede helft van de 19de en het begin van de 20ste eeuw in een bepaalde volgorde gedaan. In Era of Inventions ben jij echter degene die bepaalt in welke volgorde dit gedaan wordt. Wees je tegenstanders voor en doe zoveel mogelijk uitvindingen of stort je in het productieproces. Vergeet echter niet het patent op je uitvindingen aan te vragen anders wordt je invloed door de namaakindustrie teniet gedaan.

Het doel van Era of Inventions is zoveel mogelijk invloed uit te oefenen op de industriële revolutie. Invloedpunten zijn te behalen gedurende een aantal speelrondes door het doen van uitvindingen, het patenteren en produceren van deze uitvindingen.

Era of Inventions is een spel voor 3 tot 5 spelers vanaf 12 jaar en is vanaf oktober te verkrijgen.

Publicatiedatum: 28-08-2010 06:32

Naar nieuwspagina


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken