Het door jou geselecteerde nieuwsbericht:

White Goblin Games

White Goblin Games plant 4 nieuwe releases voor oktober 2010 (Spiel), namelijk Inca Empire, Norenberc, Khan en Rattus: Pier Piper.

Ten eerste is er dus Inca Empire. In dit spel speelt men een Apus, dat is een leider van een regio. Je taak als Apus is om je status te vergroten in de ogen van de Goddelijke keizer. Dit doe je door je regio uit te breiden en te verbeteren. Je zal hiervoor onder andere wegen, steden en tempels bouwen, gebieden veroveren, je manschappen uitbreiden en ze meer en betere middelen ter beschikking stellen. Het spel is een nieuwe versie van Tahuantinsuyu van Alan D. Ernstein. Het is speelbaar met 3 of 4 personen vanaf 12 jaar in ongeveer 90 minuten.

Vervolgens is er Norenberc van Andreas Steding. Hier zijn de spelers handelaars die invloed proberen te vergaren bij de stadsraad van Norenberc. Hiervoor zullen ze de gilden moeten bespelen. Elke ronde bestaat uit meerdere beurten waarin de spelers gelijktijdig kiezen bij welke gilde ze acties willen uitvoeren. Het aantal acties is afhankelijk van het aantal manschappen ter beschikking. Mogelijke acties zijn het kopen en verkopen van goederen en het inhuren van gasten die bepaalde voordelen met zich meebrengen. Op het einde van elke ronde zullen de gilden een gildeschild uitreiken aan hun favoriete handelaar. Norenberc is speelbaar met 2 tot 5 spelers vanaf 12 jaar in ongeveer 90 minuten.

Hun laatste nieuwe spel is Khan, maar hierover is nog niet veel informatie gekend. Ze geven voorlopig alleen een zeer algemene uitleg: Khan is een spel met flink wat interactie en een heleboel tactische details, wat aardig wat diepgang in het spel te weeg brengt. Hiermee weten we dus niet veel meer. We hopen hier binnenkort meer over te kunnen vertellen.

Update Ondertussen kregen we nog deze link door, maar veelzeggend is hij niet:
http://www.youtube.com/watch?v=aNYDppGnXx4

Tot slot is er nog een uitbreiding voor Rattus met de naam Rattus: Pied Piper. Deze uitbreiding voegt extra karakters toe aan het spel voor meer variatie en zou de herspeelbaarheid van het basisspel moeten vergroten.

Publicatiedatum: 29-07-2010 06:24

Naar nieuwspagina


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken