Het door jou geselecteerde nieuwsbericht:

Lego Spellen

Ze zijn al lang aangekondigd, maar het zal niet lang meer duren voor we in België en Nederland kunnen proeven van de Lego spellen. Lego heeft een assortiment van bordspellen ontwikkeld die volledig zijn opgebouwd uit Lego onderdelen. De spellen werden ontworpen door Cephas Howard, die voor enkele spellen de hulp kreeg van niemand minder dan Reiner Knizia. Eén van de spellen, Ramses Pyramid wist in Oostenrijk vorig jaar al de Spiel der Spiele prijs in de wacht te slepen. Hopelijk zal Lego een aanzienlijke meerwaarde betekenen voor de spelwereld.

Er zullen midden Augustus al 10 spellen beschikbaar zijn. In Ramses Pyramid moeten we de mummiekoning Ramses verslaan die Egypte probeert te veroveren met zijn mummieleger. In Lunar Command bouwen we ruimtestations en proberen we als eerste de maanraket te lanceren. In Race 3000 proberen we als eerste de finishlijn te passeren om de trofee weg te kapen en in Creationary spelen we een soort pictionary, maar in plaats van te tekenen bouwen we wat we willen uitbeelden met legoblokjes. Andere titels zijn Lava Dragon, Magikus, Minotaurus, Monster 4, Pirate Code en Robo Champ. In oktober mogen we nog een Harry Potter spel met de naam Hogwarts verwachten.

Om de introductie van de Lego Spellen te vieren heeft spelshop.be bovendien een promotieactie opgezet. Wie voor 31 juli Lego spellen in voorbestelling plaatst ontvangt maar liefst 10% korting! Meer informatie kan je vinden door te klikken op de onderstaande link:

Promotie Lego Spellen

Publicatiedatum: 12-07-2010 13:53

Naar nieuwspagina


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken