Het door jou geselecteerde nieuwsbericht:

Osteriches - Nestor Games

Bruno Faidutti en Bruno Cathala zullen in samenwerking met het Spaanse Nestor Games een tweepersoonsspel uitbrengen. In Osteriches controleert elke speler een team van 6 struisvogels. De spelstukken worden gedekt op een spelbord van 6*6 geplaatst zodat de spelers niet kunnen zien welke struisvogel van hun is. Ze moeten dus maar zien te onthouden welke struisvogels bij hen horen.

In een beurt mag een speler een struisvogel naar keuze (behalve diegene die zijn tegenspeler net heeft verplaatst) verplaatsen zoals het paard in een schaakspel. Als je een stuk naar de eindrij hebt verplaatst (ongeacht dat het je eigen stuk is of dat van de tegenspeler) mag je de identiteit onthullen en zijn speciale kracht gebruiken. Dit kan zijn dat je 2 spelstukken mag wisselen, een spelstuk bekijken,... Het tweede deel van je beurt bestaat erin dat je een 3*3 deel van het spelbord 90 graden mag draaien. Je mag er wel niet voor kiezen om het deel te verplaatsen waarop je net een spelstuk hebt geplaatst. De eerste speler die 4 van zijn struisvogels zichtbaar heeft wint het spel.

Osteriches heeft duidelijk korte en eenvoudige regels en het zou nog tijdens de maand juli beschikbaar moeten zijn. Steek je hoofd dus al maar in het zand!

Publicatiedatum: 11-07-2010 07:24

Naar nieuwspagina


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken