Het door jou geselecteerde nieuwsbericht:

Jerusalem - Abacusspiele

Abacusspiele zal in onze streken het spel Jerusalem verdelen. Dit spel werd recent uitgebracht door een samenwerking van Red Glove en Elfinwerks. Binnen zeer korte tijd zullen we er dus ook in Belgie en Nederland van kunnen genieten.

Jerusalem neemt ons mee naar de twaalfde eeuw. We moeten vechten voor controle over de stad op verschillende gebieden zoals het militaire, koninklijke en kerkelijke. Deze controle kunnen we verkrijgen door te bedelen naar de gunsten van belangrijke personen in de stad. Wie de meeste invloed verwerft in een domein zal beloond worden met manschappen, goud en punten om te bouwen aan de toren. Deze middelen moeten we gebruiken om onze invloed nog verder uit te breiden. Aan het einde van elke ronde kunnen we ook bouwen aan onze torens en moeten we omgaan met de negatieve gebeurtenissen die plaatsvinden. Op het einde van het spel is er maar een ding belangrijk. Wie heeft de grootste toren kunnen bouwen en staat zo het dichtste bij God?

Jerusalem is een spel van Michele Mura en is speelbaar voor 2 tot 4 spelers vanaf 12 jaar. Het is speelbaar in ongeveer 90 minuten.

Publicatiedatum: 29-05-2010 13:28

Naar nieuwspagina


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken