Het door jou geselecteerde nieuwsbericht:

Charon Inc. - FRED distribution

FRED distribution vliegt naar Charon, een maan van de gedegradeerde planeet Pluto. Het is het jaar 2288 en we hebben de meeste grondstoffen al uit onze eigen planeet geput. Daarom is het uitbaten van mijnen op andere planeten big business geworden. De controle over deze mijnen is echter in handen van slechts een handvol mega-ondernemingen. In Charon inc neem je het op tegen CEOs van andere ondernemingen die ook de natuurlijke grondstoffen van Charon willen ontginnen en de planeet koloniseren.

Je zal land claimen en grondstoffen verzamelen om gebouwen op te richten die het mogelijk maken grondstoffen te ontginnen. Met speciale acties kan je voordelen verwerven ten opzichte van andere CEOs en je imperium uitbouwen om de overwinning te grijpen in dit spel van interplanetaire dominantie.

Charon inc is een spel van Emanuele Ornella (Hermagor, Assyria, Byzanz, Oltre Mare,...) en nieuwkomer Fred Binkitani. Het is geschikt voor 2 tot 5 spelers vanaf 13 jaar en duurt een klein uurtje. Een exacte releasedatum is nog niet gekend.

Publicatiedatum: 14-05-2010 07:49

Naar nieuwspagina


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken