Gedetailleerde informatie van het geselecteerde spel op de markt:

Nieuw: Khronos

Richtprijs: € 25
Gebruikersnaam verkoper: delme
Naam verkoper: Tom Delme
Woonplaats: Ramsel

Beschrijving:
NIEUW IN FOLIE
2 tot 5 spelers
Vanaf 12 jaar
Speelduur 90 minuten
2e editie

Khronos is een strategisch bordspel in een middeleeuwse fantasie omgeving, waarbij spelers gebouwen moeten plaatsen om machtsoverwicht in een bepaald tijdperk te verkrijgen. Het spel speelt zich af in 7 rondes, in elke ronde mag een speler tijdreizen, gebouwen bouwen of vernietigen, en zijn of haar bouwkaarten wisselen wanneer gewenst.

De spelers zijn vertegenwoordigd door twee tijdreizigers, die het mogelijk maken in de drie tijdperken gebouwen te plaatsen, en hiermee op militair, religieus of civiel gebied een overwicht te creëren. Sommige gebouwen leveren direct geld op, de andere manier om de tijdreizen en bouwkosten te betalen is door het innen van belastingen in de 4e en 7e beurt van het spel. Degene met de meeste macht op militair, religieus of civiel gebied in een van de drie tijdperken ontvangt de waarde van die gebouwen in geld.

Khronos onderscheidt zich van de reeds bestaande bouwspellen doordat het spel zich tegelijkertijd in 3 tijdperken afspeelt. Het geen gebeurt in het militaire tijdperk echoot door naar het religieuze en civiele tijdperk, en zorgt voor een hoog niveau van interactie tussen de spelers. Ook het zeer strategische effect van domeinen verbinden en verbreken zorgt voor een extra diepgang. Deze spelregel zorgt ervoor dat een speler het machtsoverwicht krijgt dan wel verliest in een tijdperk waar hij of zij het zeker niet zag aankomen.

Opgelet: dit spel is duitstalig, maar taalonafhankelijk. Indien nodig kan ik de nederlandstalige spelregels leveren.

Het spel kan afgehaald worden in Ramsel of verzonden worden (kosten verzending niet inbegrepen).

Publicatiedatum: 24-08-2009


Klik op de bovenstaande foto's voor een grotere weergave

Interesse in dit koopje?

Omdat je momenteel niet bent ingelogd kan je de verkoper niet contacteren. Log in op onze website en kom terug naar deze pagina. Je zal zien dat er een formulier staat om de verkoper te contacteren. Als je nog geen account hebt aangemaakt kan je jezelf eerst gratis registeren.

Klik hier om in te loggen.
Klik hier om jezelf te registeren.

Naar markt


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken