Gedetailleerde informatie van het geselecteerde spel op de markt:

Bacchus' Banquet (nieuw)

Richtprijs: € 23
Gebruikersnaam verkoper: delme
Naam verkoper: Tom Delme
Woonplaats: Ramsel

Beschrijving:
NIEUW IN FOLIE
Een spel van Frederic Moyersoen
3 tot 5 spelers
Speeltijd ongeveer 30 minuten

Bacchus' Banquet is een heerlijk blufspelletje waarbij de spelers te gast zijn op een feestje van Caligula. Eén speler is Caligula en heeft als verborgen agende om 3 gasten te vermoorden of gewoon lekker te eten. De speler kiest zelf welke opdracht hij probeert te volbrengen.

De andere spelers krijgen ook een rol toegewezen samen met een verborgen agenda. In het spel ga je elkaar cadeautjes geven. Men kan telkens kiezen dat men de cadeautjes wil aanvaarden of ze doorgeeft, maar dit zonder dat ze weten wat je hun precies hebt aangeboden. Als niemand je cadeau wil loop je natuurlijk ook het risico dat je het terugkrijgt en zelf met een vergiftigd geschenk blijft zitten. Als je de juiste kaarten hebt verzameld zodat je jouw verborgen agenda hebt volbracht mag je jouw karakter bekend maken en win je het spel.

Een aanrader voor op feestjes!

Het spel is engelstalig en bevat in beperkte mate tekst. Een nederlandstalige vertaling kan bezorgd worden.

Het spel kan afgehaald worden in Heist-op-den-Berg of verzonden worden via de Post of Kiala (kosten verzending niet inbegrepen).

Publicatiedatum: 06-08-2008


Klik op de bovenstaande foto's voor een grotere weergave

Interesse in dit koopje?

Omdat je momenteel niet bent ingelogd kan je de verkoper niet contacteren. Log in op onze website en kom terug naar deze pagina. Je zal zien dat er een formulier staat om de verkoper te contacteren. Als je nog geen account hebt aangemaakt kan je jezelf eerst gratis registeren.

Klik hier om in te loggen.
Klik hier om jezelf te registeren.

Naar markt


Nieuws - Spellen - Markt - Prijzen - Links - Blog - Login - Registreer - RSS - Online Casino

Unieke bezoekers:

blog counter

Statistieken